HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
Fren Balata Temizleyici Spreyi 500 ml KRAFTVOLL Marka Servis Materyalidir. Yağlı Yüzeyleri Temizleyici ve Çözücü Özelliğine Sahiptir. Yağlama Özelliği Yoktur.
 
Tarafımızdan gönderilen ürünler sadece usulune uygun kullanım için eklenmelidir. Montaj ve Kullanım işlemi sadece eğitimli uzman personel tarafından gerçekleştirilmelidir. Ürünler düzenli olarak montaj talimatı olmadan gönderilir. Orijinal yedek parçalarda garanti için km yazılı servis işçilik faturası aranmaktadır. Montaj esnasında işçilik faturası almayı unutmayınız.
 
Balata Spreyi 500 ML KRAFTVOLL
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Balata Spreyi 500 ML KRAFTVOLL Fren Balata Temizleyici Spreyi 500 ml KRAFTVOLL Marka Servis Materyalidir. Yağlı Yüzeyleri Temizleyici ve Çözücü Özelliğine Sahiptir. ITHAL Marka. Bu ve Diğer Tüm Yedek Parçaların da en uygun fiyatı OpelParcaci.com da! Ürün incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! Opel ve Chevrolet Yedek Parçada Doğru Adrestesiniz. KRF.17041001
Balata Spreyi 500 ML KRAFTVOLL

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.